Copywriting

KOnverterande

Texter

Vi skriver effektiva och konverterande texter.

Att nå fram till potentiella kan vara svårt, en tilltalande och synlig hemsida tar dina potentiella kunder närmare dig och ditt företag, men det räcker inte. Hur får du dessa besökare att stanna på din hemsida? Hur får dessa besökare att ta kontakt med dig, och viktigast av allt, hur får du dessa besökare att köpa din produkt eller tjänst? Allt detta uppnår du bland annat genom effektiva och säljande texter som omvandlar dina besökare till kunder. Oroa dig inte! Vi hjälper dig!

Digitala texter

Ny hemsida? Eller har du en hemsida som behöver nya texter? Vi kan hjälpa dig att skriva texter till din hemsida och andra digitala medier. 

Marknadsföring

Dags att stärka din annonsering? Vi skriver konverterade texter, som du kan använda i annonser och annan marknadsföring.

Produkttexter

Dags att uppdatera webbshoppen med nya produkter? Vi kan skriva produkttexter som omvandlar era besökare till kunder. 

Hur vi arbetar?

Vägen mot din framgång:

1

behovsanalys

Vi inleder alla våra projekt med en behovsanalys där vi går igenom dina behov och önskemål.

2

Beställning

När vi utfört en behovsanalys och presenterat ett förslag bekräftar du din beställning så sätter vi igång!

3

Produktion

Det är nu det roliga händer, vi påbörjar arbetet med ditt projekt, under detta steget har vi löpande kontakt.

4

Leverans

När du är nöjd med resultatet och samtliga delar är klara är det dags för leverans. Tack för denna gången!

Låt oss skapa något magiskt, Tillsammans!

Pulse Productions står för levande visioner. Vi skapar innehåll utifrån era visioner och förvandlar dessa till verklighet. 

Oavsett om det handlar om en ny, modern hemsida, eller en ny logotyp så kan vi skapa precis det er verksamhet behöver. 

UNdrar du över något? 

Vanliga frågor och svar

Våra priser för copywriting varierar beroende på utformning och önskemål. I de flesta fallen får du som kund ett fast pris där det tydligt framgår vad som ingår. I vissa fall tar vi betalt per ord. När du beställer hemsida från oss får du dessutom rabatt på copywriting. För att få ett prisförslag kan du skicka en förfrågan helt utan förbindelser här pulse-productions.se/offert

 

I nuläget erbjuder vi copywriting på Svenska och Engelska. Behöver du hjälp med copywriting på andra språk är du mer än välkommen att kontakta oss så ser vi vad vi kan lösa, eller så kan vi hänvisa er till rätt person.

För att kunna leverera relevanta och konverterande texter behöver vi veta en del om er verksamhet. Vi behöver bland annat förstå er verksamhet och målgrupp för att anpassa tonläget i texterna så att de når fram på rätt sätt.  Kontakta oss idag så berättar vi mer om vår process.

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter nedan så tar vi kontakt med dig!